fbpx
 

Wedding Day

Fotografie nunta, Mures, Cluj, Romania si alte locuri unde s-au scris povesti

People – Life – Memories: Motto pentru mine, dar rezumat la fiecare poveste pe care o fotografiez.

Vezi si tu mai jos cum se spun povestile celor care ma aleg.

Si daca din imagini vei putea citi OAMENI, vei putea sa-ti imaginezi VIATA si te-ai vedea si tu cu asa AMINTIRI, atunci ne potrivim. 

Si iti garantez acele imagini care sa iti spuna la fel de mult cum iti spune prezentul. Si cum meritati. 

Nu există cuvinte suficiente pentru a descrie sentimentele pe care ţi le transmit pozele lui Cristi! Pasiunea şi imaginaţia lui se regăsesc în fiecare cadru tras! Ca să nu mai spun ca pozele de la nuntă le-am primit extrem de repede 😄😄😄 Este pur şi simplu MINUNAT!🔝🔝🔝

– Victoria

Un fotograf pe care il recomandam tuturor celor care vor sa aiba fotografii unice si de calitate, suntem foarte multumiti de decizia luata, de a-l avea ca fotograf. Ne-a placut faptul ca a surprins emotia noastra, a familiei si a prietenilor care au fost alaturi de noi si pentru ideile/sugestiile de cadre superbe pe care le vom avea o viata intreaga. Vrem sa iti multumim pe aceasta cale pentru toata munca depusa la nunta dar si la sedinta "trash the dress"

– Walter

În vara lui 2015 am demarat un mic business, propriu, și aveam nevoie de o serie de fotografii reușite pentru că succesul acestui proiect depindea practic de calitatea fotografiilor. Acestea trebuiau să redea cât mai bine atmosfera dintr-o locuință, cât mai real, așa cum aceasta a fost gândită. Am mers pe mâna lui Cristi și am fost foarte mulțumit, atât eu, cât și clienții mei.

– Mihai

Esti de 5 ☆ intradevar !!! Pentru noi, la fel ca și pentru mulți dintre voi cu siguranță, surprinderea și păstrarea vie a amintirilor din cele mai importante momente din viața este și va fi foarte importanta. Suntem bucuroși ca te-am ales pe tine, Cristi, pentru ca de fiecare data când răsfoim albumul/ ne uitam la poze retrăim acele sentimente care....pfff....te coplesesc. ...și ăsta datorita pasiunii, devotamentului si profesionalismului tău. Și da, e una din acele alegeri din viața noastră de care suntem mândri. Te recomand cu tot dragul!

– Loredana

Fotograful ideal! E super ! Il recomand cu tot dragul. Sigur ca mai sunt multe cuvinte de lauda pentru Cristian, dar ar trebui sa scriu pana diseara:) Are un stil unic...sunt atat de reale pozele, incat la fiecare vizionare parca ma intorc in ziua nuntii. Daca va doriti servicii de calitate si profesionale, Cristian este persoana pentru voi!

– Geta

Am consultat zeci de portofolii ale fotografilor de nuntă până să ne decidem pentru Cristian Sabău. Şi n-am regretat o clipă! Încă de la prima convorbire telefonică am simţit că ne vom înţelege bine 🙂 Cristi e un fotograf dedicat, un adevărat profesionist, un om deschis, şi toate acestea se reflectă în fotografiile pe care le face. Îl recomandăm călduros şi îi mulţumim pentru amintirile preţioase!

– Irina

Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.