fbpx

Awards

International Awards

Premii Fearless 

O data la 2 luni, un juriu de experti internationali alege cele mai bune fotografii de nunta. Cam 2 din fiecare 100 sunt desemnate castigatoare de Fearless Awards.

Nu există cuvinte suficiente pentru a descrie sentimentele pe care ţi le transmit pozele lui Cristi! Pasiunea şi imaginaţia lui se regăsesc în fiecare cadru tras! Ca să nu mai spun ca pozele de la nuntă le-am primit extrem de repede 😄😄😄 Este pur şi simplu MINUNAT!🔝🔝🔝

– Victoria

Un fotograf pe care il recomandam tuturor celor care vor sa aiba fotografii unice si de calitate, suntem foarte multumiti de decizia luata, de a-l avea ca fotograf. Ne-a placut faptul ca a surprins emotia noastra, a familiei si a prietenilor care au fost alaturi de noi si pentru ideile/sugestiile de cadre superbe pe care le vom avea o viata intreaga. Vrem sa iti multumim pe aceasta cale pentru toata munca depusa la nunta dar si la sedinta "trash the dress"

– Walter

În vara lui 2015 am demarat un mic business, propriu, și aveam nevoie de o serie de fotografii reușite pentru că succesul acestui proiect depindea practic de calitatea fotografiilor. Acestea trebuiau să redea cât mai bine atmosfera dintr-o locuință, cât mai real, așa cum aceasta a fost gândită. Am mers pe mâna lui Cristi și am fost foarte mulțumit, atât eu, cât și clienții mei.

– Mihai

Esti de 5 ☆ intradevar !!! Pentru noi, la fel ca și pentru mulți dintre voi cu siguranță, surprinderea și păstrarea vie a amintirilor din cele mai importante momente din viața este și va fi foarte importanta. Suntem bucuroși ca te-am ales pe tine, Cristi, pentru ca de fiecare data când răsfoim albumul/ ne uitam la poze retrăim acele sentimente care....pfff....te coplesesc. ...și ăsta datorita pasiunii, devotamentului si profesionalismului tău. Și da, e una din acele alegeri din viața noastră de care suntem mândri. Te recomand cu tot dragul!

– Loredana

Fotograful ideal! E super ! Il recomand cu tot dragul. Sigur ca mai sunt multe cuvinte de lauda pentru Cristian, dar ar trebui sa scriu pana diseara:) Are un stil unic...sunt atat de reale pozele, incat la fiecare vizionare parca ma intorc in ziua nuntii. Daca va doriti servicii de calitate si profesionale, Cristian este persoana pentru voi!

– Geta

Am consultat zeci de portofolii ale fotografilor de nuntă până să ne decidem pentru Cristian Sabău. Şi n-am regretat o clipă! Încă de la prima convorbire telefonică am simţit că ne vom înţelege bine 🙂 Cristi e un fotograf dedicat, un adevărat profesionist, un om deschis, şi toate acestea se reflectă în fotografiile pe care le face. Îl recomandăm călduros şi îi mulţumim pentru amintirile preţioase!

– Irina

q
Awesome Features

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi

– Scott Murphy

Recomand cu tot dragul, în el se regăsește ceea ce numim noi un fotograf profesionist. Este un fotograf si un om minunat, pune suflet in ceea ce face, face din placere si cu drag absolut totul si asta se vede in fiecare poză. Aaaa si sa nu uit ședințele foto sunt o adevărată distracție tot datorită lui, stie sa surprindă orice moment si creeaza amintiri de neuitat. Iti multumim Cristi Sabău si la următorul eveniment tot pe tine te vom alege. You're the best!!!

– Emilia

Uneori simti ca ai facut alegerea potrivita, inainte sa ai efectiv confirmarea! Asa a fost in cazul lui Cristi, am fost linistita si nu mi-am facut niciun gand cu privire la ce vreau in materie de poze! Si am fost surprinsi, la superlativ! Iti multumim Cristi pt ca te-ai preocupat ca si cum ar fi fost evenimentul tau, pt ca ne-ai alergat, pt ca te-ai cocotat, tavalit si ai facut tot ce a fost nevoie ca sa fie perfect:) Iar noi am simtit si apreciat asta!

– Anda - nunta