fbpx

About Me

Cine sunt si cu ce ma ocup?

DESPRE OM

Sunt broker de profesie. Iar ca sa leg domeniile, spun ca fotografia de nunta sau fotografia de produs sunt investitii. Pe care voi le faceti, iar eu le manageriez.
Cu dedicare de timp si responsabilitate suta la suta, si cu return of investment peste asteptari.
Sunt rebel ca spirit.
Iar asta se leaga de fotografiile de eveniment prin faptul ca fotografiez cu inima, nu cu ochii. Imaginile, cred eu, trebuie sa provoace sentimente, nu sa arate lucruri.
La fel cum motocicleta imi da sentimentul de libertate, declansarea aparatului elibereaza un sentiment din fiecare moment si-l lasa sa traiasca mai departe pentru voi si cu voi.
Sunt hoț. Fur de la timp și ți-l dau ție.
Sunt fotograf din obsesie. Din nevoia de a crea si pentru simplul motiv ca nu imi vad viata fara fotografie.
Fara povestile traite in momentele acelea de dedicare completa, de pierdere a contactului cu timpul, realitatea si orice alt impuls, altul decat a trai imaginile alaturi de voi.
La Love The Dress sau Trash The Dress, la sesiunile foto de familie, cu copii sau cu produse ce stau si tac, nu sunt doar fotograf, sunt martor. Si in fiecare secunda stiu si simt ca daca un moment trece, nu se mai intoarce. Asa ca nu pierd nicio clipa, nicio reactie, nicio lumina sau umbra.

DESPRE VIATA

Viata din spatele aparatului unui fotograf profesionist sunteti voi. Reactiile, luminile, cuvintele nespunse, umbrele, atmosfera, lucrurile care se vad cumva, dar pot fi vazute altfel. Ochiul e doar putin relevant. Mana, la fel. Conteaza doar reactiile si amintirile, conteaza tacerea confortabila in care va surprind povestea si necuvintele din momentul in care va revedeti in imaginile suprinse de mine.

DESPRE AMINTIRI

Daca vezi in amintirile tale singura sansa de a retrai lumea care a fost a ta pentru o zi, atunci vrei ca martor pe cineva care simte inainte sa vada si sa apese un buton.
Pentru ca tu nu platesti pentru un pachet de fotografie.
Tu investesti intr-o lume de amintiri.
Cand le vrei?

Ma gasesti prin metodele de mai jos: