fbpx

Blog

sali nunta mures poze

Propuneri săli nuntă: Mureș și locațiile sale fotografiate de mine și trăite de miri!

Sunt hoț. Fur de la timp și îl dau mirilor mei, ca să rămână mereu pe un ring de dans unde emoțiile au trecut cu fiecare pas, unde erau înconjurați de aplauze și oameni dragi, unde au petrecut până dimineața. 

Locația nunții poate nu este la fel de importantă ca acele momente când ești așa de fericit că nici nu vezi că a mai venit un fel de mâncare la masă. Dar o să îți dau, din experiența a 15 ani de fotografiat și ”furat” momente magice, sfatul acesta: Alege locul unde te vezi dansând. 

Dar pentru că ai venit aici pentru a vedea locațiile de nuntă din Mureș și câteva detalii care să te ajute să alegi una pentru ziua voastră, să începem. 

*LISTA completă cu LINKURI DE ACCESARE LOCAȚII de nuntă este la final de blog. 

Săli nuntă Mureș

 O să includ, pe lângă fotografiile mele acolo unde mirii m-au avut alături de ei la locație, un review recent al acelei săli și capacitatea sa, pentru că fiind în căutarea celei mai bune opțiuni, asta va conta pentru tine. 

 *Această listă nu este un top și nu reprezintă preferințele mele personale. Sunt locuri unde am fotografiat și locuri ce apar pe prima pagină Google în căutările mirilor. Și sper să vă ajute în alegere aceste câteva păreri de mai sus și linkurile de mai jos.

Sala de nuntă Gallery Wedding Garden         

Tip de sală: Mare,cu 600 de locuri

Poate fi descrisă ca: Sală tip cort, cu aer boem dat de tavanul ce pare că plutește, candelabrele mari și podeaua naturală, de lemn. 

Cum se descriu ei: Nunta voastră că în povești este sloganul lor și se descriu ca fiind locul unde de la ceremonia în aer liber la servirea impecabilă vă va face ziua specială. 

Cel mai recent testimonial de la clienți: DA am avut nunta perfecta!!! Vă mulțumim din suflet pentru implicare si dăruire!!! Totul a fost la superlativ!! Sunteți o echipa si nu in ultimul rând o familie minunata care oferiți tot ce aveți mai bun pentru invitații voștri. Mulțumim Gallery Wedding Garden. 😍💐🍾🥂 (Mihaela recommends Gallery Wedding Garden16 October at 08:46)

Așa arată sala de nuntă când: Un cuplu alege să aibă alături de la mic la mare și momentele speciale, spontane și pofta de viață au loc să se desfășoare. 

sala de nunta gallery

Sala de nuntă – Hotel Sandoria

Tip de sală: Sala Mică de 200 locuri și Sală mare de 350 locuri. 

Poate în viitor voi avea plăcerea să fotografiez în aceste locații, până atunci vă invit descoperiți prin linkul de mai jos dacă oferă locul potrivit pentru voi. 

Sala de nuntă Boema Ballroom         

Tip de sală: complex cu o sală de 550 de locuri și una de 500 persoane

Poate fi descrisă ca: Locație complexă unde de la sală la cazare poți găsi ceea ce ai nevoie pentru invitații tăi, cu posibilitatea de nuntă pe terasă și ring de dans de marmură. 

Cum se descriu ei: Eleganță și rafinament într-o locație de vis spune sloganul lor, iar din pasiune pentru experiențe perfecte, facem tot posibilul ca evenimentul tău să fie unic și de neuitat.

Cel mai recent testimonial de la clienți: Daniela  recommends BOEMA19 October at 23:00 · 

We were at a wedding there, everything was really wonderful and the staff is really very attentive and helpful! Special thanks to Florin for his work! 🙋🏻‍♀️😄

Așa arată sala de nuntă când: Cei mari dansează pe ritmuri nebune, iar cei mici se ascund pe sub mese pentru că pe jos e moale, la o nuntă perfect trăită de un cuplu mureșan. 

sala de nunti mures

Sala de nuntă – Restaurant Atrium

Tip de sală: mediu cu 350 locuri

Nu am avut încă plăcerea să documentez un eveniment aici, dar vă invit să descoperiți locația prin linkul de mai jos și să vă decideți dacă este potrivit pentru voi. 

 Nuntă Târgu Mureș la Imperial Inn           

Tip de sală: mare, cu 3 săli, de 400, 500 și 800 persoane

Poate fi descrisă ca: Destinație ușor accesibilă atât pentru cupluri cât și pentru invitații sosiți să asiste la eveniment.   

Cum se descriu ei: Trei săli imperiale de evenimente, decorate cu bun gust și însuflețite de personalul foarte prietenos și amabil, mereu orientat către nevoile invitaților. 

Cel mai recent testimonial de la clienți: Mona  recommends Imperial Inn.2 July · În numele fam. ….., multumim frumos Complexului Imperial Inn ptr sprijinul acordat la realizarea celui mai importat eveniment din viața noastră : Nunta fiului nostru cu aleasa inimii lui.

Așa arată sala de nuntă când: Un cuplu se regăsește pe acorduri line și o poveste întreagă se reflectă pe podeaua de lemn, atât de atractivă pentru copii și jocurile lor : ).

Sala de nuntă Mellodia 

Tip de sală: mediu cu 250 locuri

Momentan nu am fotografii cu povești din această locație, dar mai jos este linkul să descoperiți voi dacă vi se potrivește. 

Sala de nuntă Privo Hotel     

Tip de sală: mic cu o capacitate de 180 locuri

Poate fi descrisă ca: Un loc intim pentru celebrările unei vieți noi, în care cele mai importante elemente ajută doar la a scrie povestea. 

Cum se descriu ei: PRIVO este o locatie unica, un refugiu minimalist unde designul propune un dialog cald si primitor intre hotelul nou si ansamblul format din Villa Csonka si parcul cu o suprafata de 3.500 mp.    

Cel mai recent testimonial de la clienți: Alin recommends Hotel PRIVO1 July · What a dream place! With friendly and professional staff, mesmerizing nature scenery, Restaurant Privo proved to be the perfect environment for our unique life event, our wedding.

Așa arată sala de nuntă când: Un cuplu stă în centrul atenției și în propria lume, unde sunetele, urările și starea de bine dansează un joc atât de autentic. 

Sala de nuntă – Darina Târgu Mureș

Tip de sală: Complex cu 5 locații și multiple săli în locații

Nu am avut încă plăcerea să fotografiez o nuntă în aceste locații, dar vă invit să descoperiți prin linkul de mai jos dacă oferă locul potrivit pentru voi. 

Sala de nuntă Romarta Luxury Events   

Și noul lor proiect, care vine în completarea, deja cunoscutului centrului de evenimente, 

Sala de nuntă Crystal Luxury Events                       

Tip de sală: mare, cu o capacitate de 400 locuri

Poate fi descrisă ca: O opțiune de a alege între 3 săli și mixuri interesant de culori și spații, pentru fotografii speciale. 

Cum se descriu ei: Centru de evenimente din km 0 al orașului și o arhitectura barocă de lux.    

Cel mai recent testimonial de la clienți: Sabina reviewed Romarta Luxury Events23 June 2018  

Am avut o nunta perfecta,suntem foarte multumiti ca am ales Romarta Luxury Events pentru a ne fi gazda intr-o zi atat de importanta pentru noi.Totul a fost la superlativ,nu am avut nimic de reprosat.

Așa arată sala de nuntă când: Un sărut pune sigiliul pe o celebrare intensă, dar dă startul la after party, așa cum se întâmplă când cei prezenți se distrează. 

Sala de nuntă Terra Luxury 

Tip de sală: Sală cu 420 de locuri și terasă

Poate în viitor voi avea un cuplu ce va celebra în această locație, până atunci însă mai jos este linkul să descoperiți locația. 

   Nunta la castel

Nunta la Castel Haller 

Tip de sală: mici, cu 120 de locuri în 2 săli și cramă de 100 de locuri 

Poate fi descrisă ca: Locație ofertantă atât din punct de vedere al istoriei, dar și al faptului că oferă cazare în locație și mai multe opțiuni de petrecere.  

Cum se descriu ei: Stil, Eleganță, Tradiție este sloganul sub care funcționează, iar cele 3 se completează pentru a da spațiului o aură specială, unde sesiunile foto de nuntă vor străluci. 

Cel mai recent testimonial de la clienți: Tudor recommends Castel Haller **** 30 September at 15:17 Un loc plin de istorie si nu numai. Servicii si mancare excelenta, atmosfera nemaipomenita intr-un loc fain cu oameni si mai faini.

Așa arată sala de nuntă când: Din zare se văd umbre făcute de soare și cuplul le primește ca felicitări, pe ring de dans sub cerul liber și cu suflet liber. 

Nunta la Castel Teleki         

Tip de sală: medie, cu 240 locuri

Poate fi descrisă ca: Locație istorică, atipică, ce oferă atât spațiu de relaxare și zone ofertate de fotografie, cât și imersiune în alte timpuri.  

Cum se descriu ei: Locație impresionantă, cu tavanul sălii de recepţie acoperit cu pictură murală decorativă cu motive florale tipică sfârşitului de secol 19.

Cel mai recent testimonial de la clienți: Pentru că este locație de festival, multe recenzii sunt legate de acesta. Dar dacă doriți o părere de la un cuplu, atunci vă pot transmite părerea Mariei și a lui paul, cuplul din pozele de mai jos. 

Așa arată sala de nuntă când: Cei doi se bucură ca un cuplu princiar de atenția invitaților, a naturii, a istoriei, în timp ce își creează propria poveste. 

Nunta la cort

Despre Gallery Wedding și vorbit mai sus, așa că acum mergem spre Sângeorgiu de Mureș și un complex preferat de miri. 

Sala de nuntă – Centrul de evenimente RAB   

Tip de sală: mare cu 900 sau 1000 de de locuri

Poate fi descrisă ca: Locație all in one, cu disponibilitate mare de personalizare spațiu, terasă și piscină. 

Cum se descriu ei: Unicitatea si rafinamentul, garanteaza succesul fiecarui eveniment organizat la noi!

Așa arată sala de nuntă când: În penumbră și lumini tainice se dansează povești, iar apoi se aruncă spre cer cu artificii și dorințe.

Săli de nuntă Sighișoara

Sala de nuntă Vila Franka – Sighișoara     

Tip de sală: de la mic la mare, cu capacități de la 40 la 400 locuri

Poate fi descrisă ca: Locație în oraș medieval, cu multiple opțiuni pentru cuplurile care își doresc nunta în Sighișoara și necesită și cazare. 

Cum se descriu ei: Datorita faptului ca dispunem de un areal in suprafata de 18000 mp, se pot organiza diferite activitati recreative in cadru natural.

Așa arată sala de nuntă când: De la străzi cu dale, la podele de lemn, un cuplu începe să repete pașii pentru o viață în doi. 

 

Sala de nuntă Imperial Garden Sighisoara

Tip de sală: mare, cu 400 de locuri

Poate fi descrisă ca: Sală relativ nouă, din 2018, pentru nunțile mari pe care le vrei în cadru de oraș istoric.

Cum se descriu ei: Cand vine vorba de nunta, acel moment de neuitat in care magia se impleteste cu emotia, suntem constienti ca fiecare detaliu, cat de mic, conteaza. Noi suntem atenti la detalii.

Așa arată sala de nuntă când: Un cuplu știe că aici încep primele amintiri nu în doi, ci într-o nouă familie extinsă și se bucură alături de invitații lor. 

Cam acestea ar fi locurile pe unde am surprins People – Life – Memories. 

Notă: Am ales review-uri venite de la cupluri ce au avut nunta în acele locații. La unele locații, pentru că sunt și restaurant sau oferă și cazare, veți găsi testimoniale despre acele aspecte. Dar dacă doriți o părere, cu plăcere oricând vă stau la dispoziție.  

Aici poți accesa și site-urile de prezentare ale locațiilor:

 Sala de nuntă Gallery Wedding Garden         

Sala de nuntă – Hotel Sandoria

Sala de nuntă Boema Ballroom   

Sala de nuntă – Restaurant Atrium

Nuntă Târgu Mureș la Imperial Inn           

Sala de nuntă Mellodia

Sala de nuntă Privo Hotel     

Sala de nuntă – Darina Târgu Mureș

Sala de nuntă Romarta Luxury Events   

Sala de nuntă Terra Luxury

Castel Haller

Castel Teleki  

Centrul de evenimente RAB 

Sala de nuntă Vila Franka – Sighișoara

Sala de nuntă Imperial Garden Sighisoara

 


Cu drag, de dincolo de un obiectiv obiectiv : ) Cristian Sabău, Omul-”Hoțul” – Fotograful în stil documentar

Contact me:
+40 744 52 33 11 

hello@cristians.ro

Solicită aici și oferta mea de fotografie de nuntă

 

No Comments
Post a Comment